19 februari 2010

Första gången på säkert fem år...

...eller kanske mer? Minns inte.
Vad?

Solat solarium! Ok ok, jag VET att det är farligt och att man inte ska göra det, att man ska gå på Spray Tan istället eller använda Brun-utan-sol, men jag VILL verkligen inte det. Jag vill bli brun på "riktigt", eller ja, inte se ut som ett gående lik åtminstone.
Jag skrev på fejjan igår att om jag blir blekare nu så kommer jag snart att vara genomskinlig (något som kanske i och för sig hade gynnat min önskan om att bli lite mindre) så idag tog jag och gjorde slag i saken.

Till Fias stora förundran.
- Ska du åka iväg nu, en fredagkväll helt bara så där, och sola?, frågade hon.
- Ja, det ska jag, nu när jag väl bestämt mig så är det bara att göra det.

Så jag tog mitt pick och pack, eller njaa.. handduk, och åkte in till stan - i värsta snöyran. Det är nog bara jag i hela världen som är så paniksolsugen att jag ger mig ut i snökaos till stan för att sola.
Jag hade t o m googlat innan för att hitta ett drop-in solarium som hade öppet på kvällen. 6-22. Luuugnt...

Men det var inte som förra gången jag solade, på CitySol, bakom draperier...

Nu vet det stora kistor som jag knappt vågade dra ned hantagen på i rädsla att inte få upp det igen, men du vad smidigt det var och inte blev jag varm alls. Jag till och med frös när lamporna stängde av efter 15 minuter och jag klev ur.

15 minuter ja, det tog inte mer och det måste väl vara bra, eller är det tvärtom sämre när det tar kortare tid, för då har kanske det blivit så mycket mer effektivt att sola att man får extra mycket strålning på hälften så kort tid?

Ok, jag skiter i det nu, för nu tänker jag bli Brun!

Så här såg solariet ut:

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är paa att skriva, Majja!
    Bl a därför tycker jag att kan vara förlaaten för att sola ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag vill också sola! Måste bli brun innan maj så man ser vart klänningen börjar och jag slutar ;) Vart är detta solarium? Går det att låsa dörren om sig? För fy vad läskigt om nån skulle komma in... Hörde om draperierna på det andra stället och tänkte att näe, där skulle jag ALDRIG sola... Fy... (och jo, det är säkert farligt, men herregud, efter denna vinter så har man ju inte fått den minsta solstråle, då måste man ju få ta igen det lite tycker jag!)

    SvaraRadera