26 mars 2010

Min syster Miranda...

...jobbar som kock på en lustjakt/lyxkryssare som har sin hemmahamn på Malta.
I ett halvår har hon nu varit där och lagat mat till personalen, under tiden som båten legat på underhåll inför kommande säsong.

Hon har verkligen haft sitt drömjobb där med allt vad det har inneburit. Hon har till exempel kommit till insikt med att hon inte vill bo i Sverige under vinterhalvåret, vilket kommer att innebära att vi inte kommer att täffas på den delen av året. Trist trist för oss, men spännande för henne som har möjlighet att göra saker i livet som hon kanske inte hade räknat med för bara ett halvår sen.

Det var meningen att hon bara skulle stannat där nere till mitten av april för att sen komma hem och återgå till sitt jobb som prisbelönad kokerska på dagiset Fyren hemma i Bua.
Nu blir det inte så, för hon har fått erbjudande om att stanna kvar på båten och fortsätta laga mat, nu inte bara till personalen utan även till rika betalande gäster som kommer att hyra båten i sommar.
De kommer att resa runt i Medelhavet och bara njuta av livet och helt underbar mat.

Jag är otroligt stolt över Miranda och tror hon kommer få det helt underbart där nere, även om jag ännu mer skulle önska att vi träffades oftare. Kanske kanske har vi turen att få komma ned och träffas Där istället och njuta lite av sollyxen istället..
Man kan ju alltid hoppas!

Puss och kram Mirre Morre i lingonskogen.. lev livet nu!

Här hittar ni Mirandas blogg. Hon skriver om allt ifrån mat (eftersom hon är en fantastiskt kock) till shopping (eftersom hon älskar kläder och prylar) till den ovanliga vardagen hon lever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar