12 september 2010

¡Olé! (7 sep, 22.30)


¡Flamenco! stod på programmet ikväll för hotellets underhållning. Jag har åkeri sett sånt live så det var rätt coolt.

Tre duktiga tjejer, varav den ena var väldigt lik Lisa Nilsson - synd hon inte kunde sjunga också, dansade.

Dagen i övrigt: på förmiddagen tog vi taxi till den gamla stadsdelen där det idag var marknad. Tanterna shoppade lite kläder och prinsen fick också lite.

I mest var det en vanlig turistmarknad med sånt som brukar finnas på en sådan; kläder, dukar, smycken, väskor och lite hantverk.

..men där fanns även en matdel får det fanns mat av olika slag, grönsaker mest såklart. Vi köpte en deformerad persika som var väldigt god när sen såg vi nog världens största tomater!

Vi strosade runt i några timmar och åkte sen tillbaka för lunch.

Resesällskapet börjar nog bli lite trötta på maten i buffén, för det är en del pust och suck emellanåt. Sen att vi har en väldigt kräsen son är ju också ett aber. Han äter mest pommes och annan friterad skit = inte bra för hans mage. Sen får han ju glass varje dag också, inte heller bra. Får se hur sockerabstinensen blir när han kommer hem sen.

Att borsta tänderna är inte heller kul, vilket just ikväll orsakade ett mindre världskrig.

Imorgon? Ja, sol, pool, hav och en massa mat antar jag. Kanske lite shopping också, fast snart känns det för sent, vi åker ju hem på lördag och sommarkläderna lär bli förpassade längst in i garderoben sen. Så det blir nog inte så mycket av just Den sortens shopping i alla fall.

Godast på buffén: Gaspacho, den kalla tomatsoppan.

..sen lyckades jag öppna/skala en räka som spruttade iväg en stor blaffa med rosa stänk på min blus. Jätteroligt, verkligen.

Som tur var gick det bort med tvål och diskborsten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar