10 april 2010

Tekniknörd!

Just det ja, jag har fått i gång gamla skorven också, ja datorn alltså. Den som fick bli förpassad ut i förrådet när nya älsklingen tog plats.

Anledningen till nystarten var ju att CD:n med programbladet på hade havererat och inte fungerade, vilket innebar fem timmars jobb igår med att göra ett nytt, som inte ens blev klart.
Undra varför jag inte startade skorven innan jag jobbade igår, typ i torsdagskväll när jag ändå satt och slökollade tv och senare True Blood på datorn.
Då hade jag upptäckt att alla gamla filer fanns kvar i skorven och jag hade bara kunnat lägga in alla nya annonser och bilder i de gamla filerna.

...men jag har aldrig påstått att jag är smart. Så jag gör väl om jobbet idag istället, på skroven, och utan att göra ett Helt Nytt Programblad.

..och just det ja igen! Jag kopplade skorven till nya tvn! Hur coolt är inte det!

(Vadå jag jobbar på ett elektronikföretag? Det gör väl inte mig till en high tech specialist för det! Jag gör saker i min egen takt och om det gäller att koppla dator till tv fem år efter alla andra har gjort det så är JAG imponerad i alla fall.)

2 kommentarer:

  1. Helt rätt Marie! Man ska göra saker i sin egen takt...
    Jag kan säga att du i alla fall inte är det sista som inte hade kopplat datorn till Tvn... Eftersom jag inte har någon TV så känns det ganska avlägset för min del.
    Men å andra sidan jobbar jag ju inte heller för ett elektronikföretag. :)

    Maggan

    SvaraRadera
  2. Haha! Vad skönt att jag inte är sist, även om din anledning är mer legitim.

    SvaraRadera