28 maj 2010

När barn gör saker...

Fick ett samtal från en av fröknarna på dagis i eftermiddags. Hon berättade att Prinsen hade kramat ett annat barn, vilket det barnet inte hade uppskattat, så h*n hade bitit Mille på bröstet.

Prinsen är en väldigt närhetssökande kille emellanåt och han vill bara väl när han ska kramas, men tyvärr blir det uppenbarligen fel ibland och så går det så här istället.

Inte bara att han blev biten, han fick även en av sina affektkramper vilket resulterar i att han skriker så mycket att han tappar luften, får blåa läppar och blir alldeles svimfärdig.
Inget farligt sa läkaren första gången vi pratade om det här. Man ska bara låta barnet slappna av i famnen och låta honom känna att han är trygg hos dig.

Himla lätt när det känns som han ska tuppa av.. men vi lärde oss att hantera det ganska bra. Det var längesen det hände sist, förutom några små tillfällen som inte varit så farliga, men idag var det alltså dags igen.

Fröken sa att det inte var nån fara. Att han mådde ok igen, men det hördes på henne att de hade blivit lite skärrade.

Stackars prinsen...

2 kommentarer:

  1. Usch så hemskt... så tråkigt när man ska vara lite kramvänlig .. hoppas mille inte har för ont nu... ajajaaj Kram från mig Pia

    SvaraRadera
  2. Nej då, det hade nog gått över ganska snabbt. Lite läskigt när det händer bara..

    SvaraRadera