14 april 2011

En era går i graven...

De senaste dagarna har varit lite too much, känns det som... Nostalgikänslorna har flödat och jag har vältrat mig i vampyrporn och vampyrmusik och inte alls haft huvudet med i spelet.
Igår bakade jag inför dagens fikastund och jag tror det var de mest "långbakade" kladdkakorna jag har gjort.. det tog typ tre timmar eftersom jag inte riktigt visste hur jag skulle ha det.

Jag är lite tagen på sängen att jag reagerat som jag har gjort det sista, för det här med att sluta på NoN har verkligen känts bra hela vägen fram - och missförstå mig rätt, det känns fortfarande bra och riktigt Jävla kul att få börja på ett nytt ställe, med nya utmaningar - men samtidigt är det 11 år och 7 månader som jag lämnar bakom mig.

På de åren har jag hunnit flytta tre gånger, förlova mig, gifta mig, bygga hus, få barn, förändra min hälsa totalt och nu står jag här och ska för första gången byta arbete... Sett till de andra händelserna borde det här vara en Walk in the park, men det har snurrat till ordentligt.


Nåja, en lång era går i graven och imorgon börjar en ny... vi får se vad den har i sitt sköte..

7 kommentarer:

  1. Måste ju kännas jättekonstigt efter att ha varit där så länge. Jag har ju svårt att förstå... har ju knappast varit på samma jobb 2 år i sträck ens en gång. Det sliter på sitt sätt... Men trots att jag är VAN att byta jobb så blir det en liten sorgeprocess tror jag. Separation!
    För min del känns det bättre direkt man börjar på nästa. Men det känns fortfarande lite konstigt för mig att köra förbi mitt gamla jobb och veta att jag inte kommer gå dit...
    Jag var bara där i drygt ett år, men trivdes så ruskigt bra med mina kollegor sista tiden... kanske för att jag visste det skulle ta slut?!?

    SvaraRadera
  2. tio höga till dig syrran som börjar nytt o roligt jobb! förändringar är bra.så imorgon kväll skålar jag för dig o ditt nya..
    Du är bäst och jäklar så snuggg !!som jag o mia hade sagt..ha en bra dag imorgon! kram från sydney!

    SvaraRadera
  3. Grattis till nya jobbet! Klart det är tufft att byta ändå.. :)

    Undrar lite hur du lagt om din hälsa, ser ju att du gått ned i vikt.
    /Emblis-Birry-Cissi... ;)

    SvaraRadera
  4. Massa peppkramar till dig!!!

    SvaraRadera
  5. Jag är väldigt glad att du inte hann sluta innan vi "hittade" varann! Men jisses, har du varit där så länge? Som jag sagt (skrivit) förr, lite modig är du allt! Hejja!

    SvaraRadera
  6. Tack, vad goa ni är allihopa!

    Syster, det är DU som är snigg! ;)

    Cissi, jag inboxar dig på fejjan!

    ullisen, ja sååå längesen är det jag började på Non. Otroligt vad åren går..
    Och Detsamma! KUL att vi hittade varann.. ;) Jag hälsade till Calle från dig förresten. Han gellar dej! *haha*

    SvaraRadera
  7. ..och Maggan glömde jag ju. Jag förstår PRECIS den där ångestkänslan, men nu när jag börjat på nytt så är den som bortblåst tack och lov. Det jag saknar är gamla jobbarkompisar ju.. det är ju DE som gör tillvaron liksom.

    SvaraRadera