28 januari 2011

Vill något mer..

Jag vill egentligen nånting mer med bloggen, men jag vet inte vad. Självklart skriver jag för min egen skull och för vänner och familjen, men samtidigt vill jag ju att det ska vara en rolig/intressant/fängslande blogg som man gärna återkommer till, just för att jag skriver om saker som är av intresse.

Så känns det inte nu, nu är den bara en blogg i mängden av alla familjebloggar och sen inget mer.

Vad göra?

5 kommentarer:

  1. Meh...
    Den är ju alldeles unik eftersom du är en alldeles unik Marie (Majja) som skriver! Min gamla (mycket ;) ) klasskompis från grundskolan!
    Det är juh så många som bloggar så för min del känns det superkul att det är just vardag och DITT liv du skriver om!
    Jag läser inga andras bloggar förutom ett par som jag känner. Du, en Lisa (fd kollega) - som skriver typ en träningsblogg, men det jag tycker är intressant med den är just vad som händer i hennes vardag. Sedan läser jag kompis Carolas också, men hon bloggar nästan inte alls längre, synd.
    Fortsätt skriva om vardagen som mamma, fru och "min" Marie!
    Kan inte bli mer intressant!!!

    Kram!! Maggan

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Du är ju du, och jag tycker det är intressant att läsa om din familj!

    Sådär som du beskriver har jag känt många gånger. Och eftersom jag började blogga en bra bit innan jag blev förälder har jag många gånger försökt hitta tillbaka till pre-mamma-ullisar... Men. Det är svårt. Och efter att i några ha önskat mig fler läsare har jag nu kommit på att det är rätt skönt att vara en liten anonym nos-blogg :) jag slipper elaka påhopp, och i stort sett alla som kommenterar hos mig läser faktiskt lite av det jag skriver. Jag avskyr spamkommentarer, så just den biten tycker jag är dunders skön! Sen är det förstås kul med respons, och det är bara en tiondel av mina läsare som lämnar kommentarer. DET hade jag iofs gärna ändrat på ;)

    Många kramar till er!

    SvaraRadera
  3. Tack för feedback till er båda.. :)

    Ullisen, precis som du skriver så är det ju. Jag vill inte heller ha en massa spam och strunt, men samtidigt vill jag ju som du ha många kommentarer och mycket feedback på det jag skriver.. men egentligen är jag ju nöjd att det finns någon som vill läsa över huvud taget. :))

    SvaraRadera
  4. Nu får jag lite dåligt samvete, för jag är ju här och "tjuvkikar" ibland in i ert familjeliv och funderingar. Men jag är usel på att kommentera! Ska bättra mig, för jag vet ju hur kul det är få kommentarer!!

    / Carola / Fraggelmorsan

    SvaraRadera
  5. Carola, du behöver INTE ha dåligt samvete. Jag är Precis likadan, det går verkligen i omgångar när jag kan/orkar/hinner kommentera, så jag är inte bättre jag. :)

    TACK för kommentaren!

    SvaraRadera