4 december 2013

Jobbar och lever

Jobbar 24/7 och känner mig allmänt trött. Katalog ska vara klar inom kort och att vara beroende av andra är vet värsta som finns.

Önskar jag slapp vakna med huvudvärk varje morgon. Skulle vilja njuta av en decembermånad i stillhet för ovanlighetens skull.

Inser att jag har fått solexem som kliar på ryggen och armarna. I december! (Jo, jag fuskar inför allt socialt man ska ut på.)

I måndags var jag och gjorde naglarna för första gången. Missnöjd och irriterad när jag gick därifrån, lånade en stadig nagelfil av en kollega och gick hem och filade om det sneda. Kommer inte gå dit igen, men är inte avskräckt inför en ny test på annat ställe.


Idag är det klippning. Korkat att boka den på hemmaplan då jag ändå måste åka tillbaka till jobbet efteråt igen.

Träffar inte familjen så mycket den är veckan. Sonen är missnöjd med varje morgonpaket han får i sin julkalender. Inser att det var dumt att starta månaden med en Star Wars-gubbe och sen tro att han ska nöja sig med mindre roliga saker.

Men jag sjunger vidare på vinterbluesen och hoppas en ledighet kan höja upp tankarna lite...

4 kommentarer:

 1. Så kul att du lever! ;)
  Tråkigt att de inte kunde leverera ordentligt med naglarna!
  Slutresultatet blev ju superfint dock!
  Jag har faktiskt också roat mig med att fusksola lite... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt, helt plötsligt känns det som man inte är en gående zombie, bara man får lite färg på kinderna igen..

   Radera
 2. Trist att han är missnöjd? Kids brukar väl vara nöjda med det mesta - eller är det bara mina som är såna ;p

  Tråkigt att jobba julafton också, men kanske får ni ha lite ledighet ihop hela familjen iaf?

  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Jobbar inte julafton.. jobbade 24/7, alltså dygnet runt.. ett tag där, men nu är det klart. Nu är det 100% ledighet som gäller..
   Angående missnöje, jepp det är alla ungar, såklart, men ibland vill man bara ruska runt och få honom att förstå hur bra vi har det..

   God jul fina du!!

   Radera