26 juni 2013

Jag hade nästan glömt...

...hur jäkla bra den här är! Jag verkligen lyssnade på texten imorse när jag av en slump hörde den på radio. Jag var tvungen att vrida upp volymen högt (och hörde tyvärr en rätt sprucken högtalare i bilen samtidigt) och bara njuta. Blunda är ju inte så bra när man kör bil, men jag hade utan tvekan kunnat göra det samtidigt som jag vrålade ikapp med texten.

Vilken låt?
Den här såklart! 2011 år bästa låt, utan tvekan..

 

19 juni 2013

Alla är modeller...

Det känns som alla i omgivningen är modeller numera och VILKA vackra bilder de är med på. Ni har ju sett många av min syster, som blir otroligt vacker på bild. Här är nu lite flera, på min kusin Lindie, som är lika vacker!
Fotograf är Johanna Majkvist. Ett axplock av bilder här.. men klicka in på länken för att se resten.. fantastiska!




Sköningar i morgonskrud

Dessa två sköningar hade lite fågelskådning i morse och satt så fint bredvid varann och spanade in skatan utanför.

Sylvester gjorde de där speciella morrningarna och Mille hejade på; "ta den då!", precis som jag brukar göra.

Tyvärr brukar det ju inte hjälpa och Sylvester får lomma besviket därifrån utan byte.

Men fantastiskt söta är de, båda två!

12 juni 2013

Blir så trött..

..på folk som är KORKADE!

..och NEJ, jag orkar inte ens utveckla!

5 juni 2013

Lekträff med bonus

Mille var på lekträff i måndags hos en kompis som han lärde känna förra sommaren på en gemensam kompis kalas. De hade tydligen lekt och klickat direkt och tidigt i våras pratade jag och hans mamma om att låta dem träffas igen och se om det fortfarande klickar.

I måndags var Mille på ett annat dagis än sitt vanliga eftersom det var studiedag (wtf's with all these studiedagar!??) och på det stället var även samma nämnda nygamla kompis, så de fick dagen på sig att förbereda leken som sen fortsatt hemma hos dem på kvällen. Lite roligt..


Som bonus fick jag träffa kompisens mamma (och pappa), som jag en gång i tiden hade träffat på öppna förskolan med Mille, och det kändes som även vi klickade rätt bra. I alla fall kände JAG så. ;-)

Så vi satt och tjötade ända till åtta-tiden när det kändes som att det nog var läggdags för alla ungar.
Trevligt med nya bekantskaper!

Nix!

Ja men, DET var väl på tiden!
NIX-registrera även din mobiltelefon. Nu är det slut på undersökningar och jobbiga försäljare även till mobilen. Har du inte kopplat din hemtelefon (ok, jag VET att vi inte är så många kvar som använder en sådan!) så passa på att koppla även den.

Du hittar hur man gör här: http://nixtelefon.org/


4 juni 2013

Det goda samtalet


Ibland har man bra samtal. Givande, intressanta och levande. Samtal som kanske inte handlar om viktiga saker, men ändå känns viktiga.

Ikväll har vi haft sådana samtal. Flera stycken. Givande..