28 februari 2013

Robin Stjernberg - You

Har hittat min (tillfälliga?) favorit i festivalen.. lyssnar på repeat på spottan. Det här är nog den bästa versionen ljudmässigt på utuben:



 ..och de här är ju söta som socker:

Miss i planeringen?

Kanske inte riktigt vad det här som var tänkt.. eller? ;)

27 februari 2013

Magsjuka out of da house


Natten till söndag blev Mille sjuk, han spydde nio gånger och det var bara att torka svett ur pannan samtidigt som man tröstade. En femåring som har magsjuka är ingen enkel grej. Han var verkligen dålig och sa att han aldrig ville ha magsjuka igen.. stackarn'...

I måndags låg han utslagen i sängen och soffan hela dagen, spydde vid ett tillfälle. Vatten gick ned (Tack till Bacillakuten på SVTB som dagen innan hade visat vikten av att dricka vatten!), men sen var det stopp. Två bett på en rostad smörgås och sen inget mer..

I tisdags var det som att vända på en hand, han var pigg igen och nästan som vanligt. Idag är han på dagis och jag jobbar. Tack och lov att magsjuka inte är så långvarigt... för alla, utom för mig då tydligen som istället hade magras i sex dagar förra veckan. Tillräckligt länge för att fundera på om det var nåt annat, typ salmonella. Så i fredags var det provtagning och idag fick jag besked om att det inte fanns några salmonellabakterier, eller andra bakterier heller för den delen.

Som tur var!




20 februari 2013

Harlem Shake

Ok jag vet, jag är långt efter med mina upptäckter, men skäll inte på mig för det.
Jag kollade idag på de omtalade videona med Harlem Shake eftersom Borås brandmän tydligen har gjort en rätt poppis version av den.

Ja ni får väl avgöra själva:


Finns ju fler varianter, även en från min gamla arbetsgivare:


..och här är tydligen en som anses vara ett slags arméoriginal:

 ..och just nu när jag skriver detta så har Lotta på P4 Extra reportage om just det här!

14 februari 2013

Gangnam Style cover

Åsa/Maggan:
Skön version som verkar lättare att lära sig dansa till!! ;)

13 februari 2013

Resultat


"Mammografiundersökningen visade ingen tecken på cancer!"
...tack för det!